Viimeöinen lento oli tosiaan yölento, sillä päästiin lähtemään Helsingistä pari tuntia myöhässä. Málagaan laskeuduttiin pitkän ja hikisen rupeaman jälkeen yöllä kahden maissa. Onneksi ei tarvinnut enää jäädä matkalaukkua odottelemaan, joten riensin käsimatkatavarani kanssa Malagan leutoon yöhön, ja otin taksin Torremolinokseen. Kuski suhautti 6 km matkan hetkessä, ja pääsin majoittumaan.
Ilta-aurinko |
Huoneeni sijaitsee 7. kerroksessa, ja vaikka pieni huone onkin, löytyy minikeittiö ja jääkaappi. Ruispuurolla tankattuna siis playalle, jossa menikin koko päivä.
Torremolinolaisnuorukaiset pyysivät minut tavaroitaan katsomaan kun poikkesivat rantakadun hampurilaispaariin "puoleksi tunniksi". Lupasin katsoa tavaroiden perään, ja kun palasivat, pyysin heitä vuorostaan katsomaan minun tykötarpeitani kun menen uimaan. No, vesi oli niin viileätä, että siinä ei kauaa tarvinnut uida. Mutta rannalla tarkeni niin, että selkää punotti kun viimein päätin siirtyä kivan oloiseen rannan kalaravintolaan päivälliselle.
Andaluciassa kannattaa syödä alkupaloiksi tuo kylmä tomaattikeitto gazpacho , jonka sekaan sopii ripotella lautasella tuodut tomaatti-, paprika- ja sipulikuutiot oman maun mukaan. |
Dorado a la plancha eli paistettua ahventa pääruoaksi. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti